Kyrkostämma i Innvik 12-13 juni 2021

Kyrkostämma i Innvik 12-13 juni 2021

Kyrkjelydane på Vestlandet inviterer til stemnehelg i Innvik. Dette initiativet vil vekkje til live att ein gamal tradisjon frå fråire tiår attende med kyrkjestemne ved tidlegare Misjonsheimen. Misjonsheimen, no Innvik Fjordhotell, vert igjen møtestaden, og i tillegg tek vi spaserturen opp til den vakre Innvik kyrkje til tidebøner og messefeiring.

Tema for stemnet er henta frå den kjende preste-munken Thomas a Kempis som levde i Nederland på 1400-talet og står bak boka “Imitatio Christi” (Kristi etterfylgjing), ein verdsklassikar.

Kyrkjestemnet i Innvik vil samle kyrkjefolk frå heile Selja prosti, frå Bergen til Trondheim, men invitasjonen går også til dei som vil ta turen over Jotunheimen for å få ei helg i fagre Nordfjord i epleblomstringa. Velkomen frå aust og vest.

Sjå det vedlagde programmet for påmelding og program: Innvikstemne 2021

0 kommentarer

Lägg till kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

error

Önskar du att fler får läsa detta?