Kyrkostämma i Innvik 22-24 april 2022

Kyrkostämma i Innvik 22-24 april 2022

Den nordisk-katolske Kirke har få, men meget initiativrike medlemmer og venner i Nordfjord. Helgen 22.-24. april ble det for andre år på rad arrangert kirkestevne i naturskjønne Innvik. Vi regner det dermed som en tradisjon og gleder oss allerede til neste års stevne!

Arrangementskomiteen ble ledet av Magne V Kristiansen, og med god støtte av biskop Ottar Mikael hadde de satt sammen et innholdsrikt program med messer, tidebønner, foredrag, samtaler, kulturkveld, stev-verksted med Nordfjord-kvedaren Dag Vanberg og utflukt til Singerheimen i Olden. Dagfinn Stærk holdt interessevekkende foredrag om kvinnelige martyrer i oldkirken og om kirkefader Ireneus av Lyon. Begge foredragene var knyttet til temaet kroppens teologi, som vil bli videreført på Gran-stevnet i oktober.

Samlingen i Innvik var velsignet med et praktfullt vårvær, og Innvik Fjordhotell sørget for utmerket forpleining og losji. Dagmar S. F. Wember og Sølvi H. Lundin stod for kulturkvelden på lørdag, og tilreisende kantorer og kleresi ledet tidebønnene. Hele helgen kunne vi disponere Innvik kyrkje som ligger i gangavstand fra hotellet. Høymessen der på søndag ble stevnets naturlige høydepunkt og avslutning.

Diakon Håkon Johannes
St. Johannes Døperens menighet

0 kommentarer

Lägg till kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

error

Önskar du att fler får läsa detta?